Disclaimer

Door bezoek aan en gebruik van deze website https://gestel.info/ verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer en de voorwaarden die in deze disclaimer zijn opgenomen.

Informatie en verwijzingen

Alle informatie die wordt aangeboden op en via deze website is van algemene aard en hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Bij het samenstellen en onderhouden van deze website handelt R. van Gestel Agenturen uiterst zorgvuldig. Ook de gebruikte bronnen en verwijzingen zijn door R. van Gestel Agenturen onderzocht op betrouwbaarheid. Ondanks deze zorgvuldigheid kan R. van Gestel Agenturen niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de informatie. R. van Gestel Agenturen wijst iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.

De informatie die R. van Gestel Agenturen op en via deze website aanbiedt mag voor eigen gebruik worden afgedrukt of gedownload. Het is echter strikt verboden om de informatie openbaar te maken, te kopiëren, te distribueren of enige andere actie te ondernemen die niet overeenstemt met de intellectuele eigendomsrechten van R. van Gestel Agenturen.

Wijzigingen

Alle informatie die R. van Gestel Agenturen op of via deze website aanbiedt kan zonder aankondiging worden gewijzigd. Ook de tekst van deze disclaimer kan zonder aankondiging worden gewijzigd. R. van Gestel Agenturen raadt u aan om regelmatig na te gaan of de aangeboden informatie en de tekst van deze disclaimer is gewijzigd.

Toepasselijk recht

Op deze website en de disclaimer is uitsluitend het Nederlands recht van toepassing. Geschillen worden voorgelegd aan de volgens de wet bevoegde rechter in Nederland.

Contact

Contactformulier

Meer informatie of
een (online) bezoek inplannen?

Neem dan gerust contact met ons op en mail naar info@gestel.info of stuur ons uw gegevens via het formulier hiernaast. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Professor Asserweg 24
5144 NC   Waalwijk
Nederland

+0031 (0)416 54 34 00

info@gestel.info

Bel me terug

© van gestel agenturen 2021

Webdesign door Visual4All