Over ons

Dankzij onze kennis en ons netwerk zijn wij in staat om u snel de juiste oplossing voor uw vraagstuk te bieden. Dit kan een standaardproduct zijn, of we kunnen samen met onze fabrikanten voor u een product ontwikkelen om volledig aan te sluiten op uw behoefte. Onze veelzijdige en onderscheidende producten brengen we graag bij u onder de aandacht.

Betrouwbare schakel

Sinds 1973 staan we met raad en daad klaar voor onze klanten. We zijn creatief in het vinden van oplossingen voor uw uitdaging, servicegericht en bij spoed ook buiten kantooruren goed bereikbaar.

Waar wij voor staan

Wij dragen graag bij aan de oplossing van vraagstukken bij onze klanten door onze technische, kwalitatief hoogwaardige producten onder de aandacht te brengen.

Tevens inspireren we graag onze klanten om hun producten kwalitatief te verbeteren en/of milieuvriendelijker te maken.  

Kennis maken?

Regie komt u graag bezoeken om te leren wat u nodig heeft. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken bij ons in Waalwijk, daar hebben we allerlei voorbeelden bij elkaar. En natuurlijk is ook een online afspraak mogelijk.

Ons team

Regie

Regie

Buitendienst

Gabri

Gabri

Binnendienst

Marjan

Marjan

Parttime boekhouding

Frieda

Frieda

Parttime administratief medewerkster

René

René

Parttime systeembeheerder

Contact

Contactformulier

Meer informatie of
een (online) bezoek inplannen?

Neem dan gerust contact met ons op en mail naar info@gestel.info of stuur ons uw gegevens via het formulier hiernaast. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Professor Asserweg 24
5144 NC   Waalwijk
Nederland

+0031 (0)416 54 34 00

info@gestel.info

Bel me terug

© van gestel agenturen 2021

Webdesign door Visual4All