Technisch klittenband

Klittenband waar eisen aan gesteld mogen worden! De Franse klittenbandfabrikant Aplix heeft innovatie hoog in het vaandel staan en bezit daardoor al meer dan 200 patenten. 

We beschrijven nu enkele mogelijkheden maar bel gerust, we denken graag met u mee. Er is zoveel mogelijk!

Toepassingen

Aplix

APLIX richt zich geheel op klittenbandsystemen en ontwikkelt graag innovatieve producten die voldoen aan de eisen uit de markt.

Speciale sectoren

De sectoren waarin we werkzaam zijn lopen zeer uiteen. In welke sector bent u werkzaam?

Producten

Wij voeren vele technische, kwalitatief hoogwaardige producten. Welke eisen heeft u?

Aplix

Deze Franse klittenbandfabrikant richt zich geheel op klittenbandsystemen. Zij ontwikkelen graag innovatieve producten en zijn in het bezit van meer dan 200 patenten.

We voeren producten speciaal ontworpen voor de luchtvaartindustrie, verpakkingen, medische sector, militaire sector, schoonmaakindustrie, kabelbeheer, vervoersmiddelen, schuurschijvensector, geotextiel etc.

Aplix neemt kwaliteit erg serieus (ISO 9001, ISO TS 16949 en BRC-IOP certificaten) maar ook het Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen staat hoog in het vaandel; Aplix heeft het ISO 26000 certificaat.

Op productniveau zijn er verschillende gecertificeerde producten: Ökotex, U.L., GEM HT.

Wij zijn de agent sinds 1990.

Speciale sectoren

Het technisch karakter van de klittenbandproducten zorgt ervoor dat we aan een grote verscheidenheid van sectoren leveren: de luchtvaartindustrie, verpakkingen, medische sector, militaire sector, schoonmaakindustrie, kabelbeheer, vervoersmiddelen, schuurschijvensector, geotextiel etc.

Zelfs in de meest onverwachte branches hebben wij met klittenband een oplossing kunnen bieden.

Zodat de consument de zakjes niet meer ONDER de zip-sluiting open knipt.
Onze Easylock is speciaal ontwikkeld om alle nadelen van de zip-sluiting te ondervangen.

Consumenten en bedrijven willen steeds vaker het interieur aanpassen voor frisse energie. Door Decogrip kunt u makkelijk de muur of vloerbekleding geheel of zelfs gedeeltelijk vervangen (bij vlekken of verandering kleuraccenten).

Producten

Klittenband volgens het groene boekje, maar we ontvangen ook emails met vragen over klitteband, klitterband, klitband, mannetje/vrouwtje.

Vaak zien mensen het als een homogeen goed en dat was het jarenlang ook eigenlijk wel. Maar er zijn inmiddels heel veel versies: haak- en lusband (en dan is er weer de optie met geborstelde of ongeborstelde lus), paddenstoel-/veloursband, harpoenband, geëxtrudeerde haak, gebreide lus, non-woven.

Vroeger was het klittenband altijd van polyamide. Nu zijn er veel meer opties afhankelijk van de toepassing: polyamide, polyamide 6.6, polyester, polyethyleen, polypropyleen, meta-aramide (Nomex®), PPS, POM, Peek, Thermoplastische elastomeer.

Neemt u contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Ongeborstelde lus

Paddenstoel

Intermold

Micro haak

Contact

Contactformulier

Meer informatie of
een (online) bezoek inplannen?

Neem dan gerust contact met ons op en mail naar info@gestel.info of stuur ons uw gegevens via het formulier hiernaast. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Contact

Professor Asserweg 24
5144 NC   Waalwijk
Nederland

+0031 (0)416 54 34 00

info@gestel.info

Bel me terug

© van gestel agenturen 2021

Webdesign door Visual4All